Suggesties

Traiteur Patrick De Groote

Bestellen:

Bestellen kan tot 3 dagen op voorhand telefonisch op nr. 0472 69 91 46 of via mail naar info@patrickdegroote.be. Alle prijzen zijn btw inclusief.

Afhalingen in het HAVENHUIS in Brugge, Lodewijk Coiseaukaai 1

Gratis leveringen aan huis in de voormiddag  in groot-Damme, Brugge, Blankenberge, en omstreken!

Voor meer info, surf naar www.patrickdegroote.be

Wij zijn verhuisd naar het HAVENHUIS in Brugge, Lodewijk Coiseaukaai 1!

Onze traiteurdiensten, kok-aan-huis, kookworkshops, dagschotelservice,… blijven gewoon doorgaan, en vanaf begin februari 2025 breiden we onze diensten uit met B&B en ontbijt.

Suggesties HERFST

Aperitiefhapjes

Culinaire hapjes vanaf € 3/st.
Tapas-plankje fingerfood: olijven, zongedroogde tomaatjes, inktvissalade, tapenade artisjok, focacciatoast, Pecorino, salami, Parma € 8/pers

 


Voorgerechten

Carpaccio van traag gegaarde kalfsfilet, artisjok (koud) € 16/pers
Tartaar van gerookte entrecote, knolselder (koud) € 21/pers
Gerookte Oosterschelde paling, appel, selder, komkommer (koud € 24/pers
Dorade, caponata, lookboter (warm) € 19/pers
Tongschar, spitskool, garnaal (warm) € 21/pers
Zwezeriken, graantjesmosterd, witloof (warm) € 29/pers

 


Soep

Consommé bosduif € 10/L
Garnaalbisque, venkel € 10/L

Hoofdgerechten

 

VIS
Vispannetje Normande € 24/pers
Rode poon, groene asperges, kruidenpuree € 26/pers
Paling maison (verse rivierpaling, sla, frietjes) € 28/pers

 

VLEES
Eendenborst, kersen, zoete aardappel € 27/pers
Lamsfilet, aubergine, puntpaprika € 29/pers
Kalfsfilet, groententaartje, gratinaardappelen € 29/pers

Vraag naar onze wildgerechten volgens seizoen: eend, fazant, hert…

Vegetarische gerechten

Vegan ceviche (zoetzure groentensalade) € 10/pers
Carpaccio van tomatenmix, crème van notensla € 10/pers
Pappardelle, kruidige pesto, noten en champignons € 12/pers

Dessert

Crumble van appel, peer € 8/pers
Panna cotta € 8/pers
Dessertenbord € 10/pers
Kaasbortje de luxe € 15/pers