Bestellen:
Bestellen kan tot 3 dagen op voorhand telefonisch op nr. 0472 69 91 46 of via mail naar info@patrickdegroote.be. Alle prijzen zijn btw inclusief.
Afhalingen in het HAVENHUIS in Brugge, Lodewijk Coiseaukaai 1
Gratis leveringen aan huis in de voormiddag in groot-Damme, Brugge, Blankenberge, en omstreken!
Voor meer info, surf naar www.patrickdegroote.be
Wij zijn verhuisd naar het HAVENHUIS in Brugge, Lodewijk Coiseaukaai 1!
Onze traiteurdiensten, kok-aan-huis, kookworkshops, dagschotelservice,… blijven gewoon doorgaan, en vanaf begin februari 2025 breiden we onze diensten uit met B&B en ontbijt.
Suggesties HERFST
Aperitiefhapjes
Culinaire hapjes | vanaf € 3/st. |
Tapas-plankje fingerfood: olijven, zongedroogde tomaatjes, inktvissalade, tapenade artisjok, focacciatoast, Pecorino, salami, Parma | € 8/pers |
Voorgerechten
Carpaccio van traag gegaarde kalfsfilet, artisjok (koud) | € 16/pers |
Tartaar van gerookte entrecote, knolselder (koud) | € 21/pers |
Gerookte Oosterschelde paling, appel, selder, komkommer (koud | € 24/pers |
Dorade, caponata, lookboter (warm) | € 19/pers |
Tongschar, spitskool, garnaal (warm) | € 21/pers |
Zwezeriken, graantjesmosterd, witloof (warm) | € 29/pers |
Soep
Consommé bosduif | € 10/L |
Garnaalbisque, venkel | € 10/L |
Hoofdgerechten
VIS | |
Vispannetje Normande | € 24/pers |
Rode poon, groene asperges, kruidenpuree | € 26/pers |
Paling maison (verse rivierpaling, sla, frietjes) | € 28/pers |
VLEES | |
Eendenborst, kersen, zoete aardappel | € 27/pers |
Lamsfilet, aubergine, puntpaprika | € 29/pers |
Kalfsfilet, groententaartje, gratinaardappelen | € 29/pers |
Vraag naar onze wildgerechten volgens seizoen: eend, fazant, hert…
Vegetarische gerechten
Vegan ceviche (zoetzure groentensalade) | € 10/pers |
Carpaccio van tomatenmix, crème van notensla | € 10/pers |
Pappardelle, kruidige pesto, noten en champignons | € 12/pers |
Dessert
Crumble van appel, peer | € 8/pers |
Panna cotta | € 8/pers |
Dessertenbord | € 10/pers |
Kaasbortje de luxe | € 15/pers |