Wij zijn verhuisd naar het HAVENHUIS in Brugge, Lodewijk Coiseaukaai 1!
Onze traiteurdiensten, kok-aan-huis, kookworkshops, dagschotelservice,… blijven gewoon doorgaan, en vanaf begin februari 2025 breiden we onze diensten uit met B&B en ontbijt.
De nieuwe trend:
SHARING DINNER
Samen delen en proeven van verschillende gerechtjes, al de gerechtjes op tafel en delen maar! De nieuwe trend!
Inhoud: table-snacks (4), koude gerechtjes (3), warme visgerechtjes (2), warme vleesgerechtjes (2), dessert (2), volgens marktaanbod en de culinaire ervaring van chef Patrick, aangevuld met bijhorende side-dishes (bv. gewokte groentjes, zoete aardappel, …)
De koude gerechtjes zijn geserveerd op een groot bord. Voor het serveren van de warme gerechtjes worden de nodige schalen/borden meegegeven.
Voor meer info, contacteer ons telefonisch, tel. +32 472 69 91 46
Afhaalprijs: € 42,-/pers.